Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Martina Pártlová (45) nedávno vydala nový videoklip k písničce Sbohem, pa, šátečku. Nadělila si ho ke svým narozeninám. „Pokud mi budete chtít udělat radost, pusťte si ho. Je to jedna z mých nejoblíbenějších písniček na celým albu, je taková… ze života … z mýho života,“ napsala Pártlová na sociální síti.

V klipu nechybějí záběry z již rozpadlého humorného tria 3v1, kde působila Pártlová společně se svými kamarádkami Veronikou Arichtevou (38)Nikol Leitgeb (37). Trio ukončilo svou činnost a hodně se mluvilo o tom, že za rozpadem stojí spory Leitgeb a právě Pártlové.

Napovídá tomu i samotný klip, kde v záběrech chybí Leitgeb. A také text skladby. „Sbohem, pa, šátečku, teď vzlétni a leť, budeme na tebe čekat, že vrátíš se zpět,“ zní v písničce. „Když jeden tu není a ty dva jsou, o kom se asi mluví, je na pováženou, takhle to na světě odnedávna je, myslet si, že nic nekončí, je utopie,“ pokračuje dál text.

Fanoušci měli hned jasno a v komentářích o klipu hojně diskutovali. „Jako by to byla píseň o vašem triu a Nikče, až slzičku jsem zamáčkla,“ napsala jedna fanynka. „Bude to tak, mám z toho stejný dojem i smutné pocity,“ přitakala jí další. „Je to písnička o 3v1 a hlavně o Nikče. Holt takový je život, snad se Nikol vrátí zpět,“ přeje si jiná fanynka.

Veronika Arichteva přitom spory s Nikol nedávno popřela. „S Nikol jsme se nerozešly ve špatném. Normálně jsme se domluvily. Jednoho dne jsme si uvědomily, že spolu chceme radši pomlouvat jiné kámošky a popíjet čaj než spolu pracovat. Neměly jsme čas spolu kamarádit,“ vysvětlovala Super.cz Veronika. Jakékoli spory se holky snažily popřít i ve svém společném prohlášení o konci 3v1, spekulacím ale ani tak nezabránily. „Žádný dramata se nekonaj. V životě je běžný, že lidi chtěj dělat a zkoušet různý věci a nic netrvá věčně. Marťa připravuje album a koncert, Nikča má Radovana, Veru svoje projekty…,“ informovaly holky z 3v1.

Další články

Načítám