Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že lidé pořád nemohou rozdýchat rozpad tria 3v1. Přesto že už si dámy jdou svou cestou a vzájemně nekomunikují, sledující si pod společným příspěvkem dvou z dam opět vylévají srdce a vadí jim, že chybí Nikol Leitgeb (37). Mezi fanoušky pak dochází k velkým hádkám.

Mezi bývalými členkami úspěšného uskupení už zřejmě vyhasly poslední uhlíky přátelství i možných sporů. Kamarádky Veronika Arichteva (38)Martina Pártlová (45) ale zůstávají pod tlakem lidí, kteří by si přáli, aby se obnovil jejich vztah s Nikol Leitgeb. A dávají jim to najevo ne zrovna vybíravě. Děvčata si i se svými rodinami vyjela na společný výlet, na kterém nebyla nouze o legraci a hezké chvilky. Dámy se o jeden střípek z pobytu na chatě podělily se svými sledujícími, ti fotku ihned začali komentovat.

„Byly jste nějaký víc sympatičtější, když jste byly tři,“ napsala jedna ze sledujících a její komentář získal několik stovek lajků. Spousta dalších lidí ovšem na dotyčné dámě nenechala nit suchou. „Madam, proč je tedy sledujete??? Zameťte si před svým prahem,“ nebo „A ty jsi byla nějak víc sympatičtější, když jsi držela hubu,“ dostalo se ženě odpovědí. Její komentář ale nebyl jediným negativním.

„Přijde mi to jako Nikčo mrkej, jak je nám bez tebe fajn,“ nebo „Takový to utvrzováni, ty jsi bestfriend,“ případně „Chybí 3“ či „Už to není ono, když jste dvě,“ ozývá se v dalších komentářích.

Naštěstí mají dámy i spoustu fanoušků, které jim kamarádství a dobré přátelství přejí. „Kočky užívejte. Jen doufám, že v kyblíkách máte něco pořádného a ne nějakou šťávičku,“ nebo „Ve 2 se to lépe táhne,“ píší lidé.

A jsou i tací, kteří se přesvědčivou argumentací snaží přesvědčit ostatní, aby přestali rýpat. „Ano lidi, byly 3, už nejsou. Ano, fotí se, bože, Vám hrabe. Už je to tak, jak to je a buďte s tím v pohodě, netřeba se hroutit a netřeba pod každou fotkou psát, jaká je to provokace. Si snad nebudou moci najít třetí kamarádku. To byste je ukamenovali.“

Tak uvidíme, jestli se budou obě dámy dál potýkat s nespokojenými fanoušky, nebo si lidé uvědomí, že se skutečně může stát, že některá přátelství během života mohou zaniknout a jiná přetrvávají.

Další články

Načítám