Hlavní obsah
Článek

Tenisová legenda českého původu Martina Navrátilová a její žena Julia Lemigovová jsou radostí bez sebe. Podle jejich mluvčí Mary Greenham se páru podařilo adoptovat dvojici chlapců a splnil se jim tak dlouholetý sen. Loni v březnu přitom Martina v rozhovoru s Piersem Morganem uvedla, že je adopce po jejím boji s rakovinou nepravděpodobná.

Poté, co vítězka 59 grandslamových titulů začátkem loňského roku přiznala, že ji opětovně postihla rakovina (poprvé se léčila z rakoviny prsu v raném stadiu v roce 2010), a to prsu a hrdla zároveň, se zdály být vyhlídky na získání dítěte do péče téměř beznadějné.

Její o patnáct let mladší žena se ještě v prosinci téhož roku nechala slyšet, že plány na adopci byly prozatím pozastaveny. O to větší nadšení prý nyní u dvojice panuje. Martina uvedla, že jsou maximálně šťastné a zároveň požádala o respektování soukromí v době, kdy je s manželkou čekají nové výzvy.

Zatímco tenisová šampionka je bezdětná, bývalá modelka a královna krásy z roku 1990 má z předchozích vztahů dvě dcery. Rodačka z Moskvy měla ještě syna Maximiliana, ale ten zemřel na syndrom třeseného dítěte již před více než dvaceti lety, když o něj měla pečovat chůva.

Další články

Načítám