Hlavní obsah
Článek

Martina Formanová (58) se svými fanoušky sdílí střípky ze svého života za oceánem a čas od času ukáže i svůdnější snímky. Teď potěšila fotkou z postele, kde pózovala jen v úsporném černém negližé.

Martina Formanová ráda cestuje do České republiky, zatím je ale stále ukotvená v Americe, kde má zázemí. A zůstává i poté, co před časem shořel dům pro hosty na jejím sídle v Connecticutu, kde dříve žila i s manželem Milošem Formanem. Teď má blondýnka novou lásku, svého spolužáka ze základky Jirku Košíčka, se kterým je šťastná, a dokonce mají za sebou i první společnou dovolenou na Madeiře.

Kdo by ale čekal, že na profilu teď již zadané Martiny Formanové se už svůdné fotky objevovat nebudou, ten by se pletl. Možná to byl právě Jiří Košíček, kdo zvěčnil v posteli Martinu a její sestru Simonu během dovolené na chorvatském ostrově Vis. „Dvě starší dámy si jen tak relaxují,“ připsala Martina k fotce, na které na posteli leží jen v černém saténovém negližé a nechává nahlédnout na své vnady. Fanoušci snímek samozřejmě ihned začali chválit, jen jedna věc se jim u příspěvku nelíbila.

„Přestaňte říkat starší!“ rozčiluje se například naoko jedna fanynka. „Možná stárnou moje oči, protože na té fotce nic staršího nevidím,“ lichotí další. „Ehm, starší?“ přidala se i Pavlína Pořízková. „Tak tohle určitě dnes večer půjde na zeď mojí ložnice,“ vyznává se jiný fanoušek. A srdíčko přidala i Dagmar Havlová. Tak uvidíme, jestli se z Chorvatska dočkáme i dalších fotografií, kupříkladu obou dam v plavkách.

Další články

Načítám