Hlavní obsah
Článek

Už více než rok Martina Maxu (63) trápí silná bolest zad. Za vše mohou plotýnky. S bolestí bojuje už několik měsíců a nyní po sérii vyšetření je jasné, že do konce roku se pravděpodobně nevyhne operaci.

Stále to platí, pořád mě to bolí. Teď jsem se podrobil několika vyšetření, už asi víme, co a kde je ten hlavní podezřelý v té bederní páteři. Pravděpodobně se nevyhnu nějakému operativnímu zákroku, ale na to jsem já připraven. Já našemu zdravotnictví velmi věřím, takže jsem přesvědčený, že do konce roku se toto vyřeší,“ svěřil se Martin Super.cz. Na toto přišla řeč, protože už od příchodu bylo na namakaném umělci vidět, že chůze i držení těla mu dělá lehčí problém.

I přes bolest se ale snaží si svou namakanou postavu udržet. „Já se samozřejmě snažím nějakým způsobem se udržovat a vzdorovat té zubaté. Trýzním se takto víceméně každý den. Někdy je to trochu přes bolest, člověk to musí překonat a úplně tomu nepodléhat. V tu chvíli ale, když se trápím, tak zapomenu, že mě něco bolí,“ dodal. My si společně povídali na křtu videoklipu k písni Who is that zpěvačky Heather a Martin Maxa se stal jedním z kmotrů tohoto nového hudebního počinu.

6
fotek

Další články

Načítám