Hlavní obsah
Článek

Bývalý zpěvák kapely Lunetic Martin Kocián se jednou provždy rozloučil s ostatními členy skupiny. V rozhovoru pro Super.cz snahu o znovunavázání kontaktu definitivně vyloučil. „Už tam nikdy nepřijdu,“ nechal se slyšet a objasnil důvody svého nekompromisního rozhodnutí.

Od chvíle, kdy Martin Kocián začal úřadovat v organizaci Clash of the Stars, díky čemuž opět dostal šanci postavit se na podium a vzít do ruky mikrofon, nejednou projevil zájem i o znovunavázání kontaktu s ostatními členy Luneticu - marně.

Zdá se, že ostatní členové Václav Jelínek, David Škach a Aleš Lehký nad Kociánem po všech pokusech i po snaze pomoci mu v boji s jeho démony, tak trochu zlomili hůl a už s nimi nebyla řeč.

„Můžu vám to ukázat následovně. Kluci na mě pořád flušou. Pořád jsem pro ně jako kemr. Kluky bych chtěl pozdravit, ale už je to tak trapný, že do tý skupiny ani nechci,“ reaguje Kocián. „Myslel jsem, že jste větší kamarádi, ale máte mě v pí*i, tak já vás mám taky v pí*i. Už tam nikdy nepřijdu, čau,“ dodal. Rozpovídal se i o tom, jak to má momentálně s drogami. „Před tím jsem byl vysmažená smažka, teď jsem aspoň sportovní smažka,“ říká. Užívání omamných látek ale dle svých slov omezil.

Další články

Načítám