Hlavní obsah
Článek

Po dlouhé dlouhé době jsme ve společnosti potkali prvního vítěze soutěže Česko Slovensko hledá Superstar, zpěváka Martina Chodúra (34). Do náchodského divadla, kde vystupoval na finále soutěže Anděl mezi zdravotníky, vzal i rodinu.

Syn Martin a partnerka Ivona Selníková se s ním na koncertech objevují často. Jejich vztahu s Ivonou kvůli 16letému věkovému rozdílu dával málokdo šanci, ale pořád jim to klape. „Když je čas a volno, jezdí oba na vystoupení se mnou, zvlášť teď o prázdninách. Vždycky se snažíme udělat si i nějaký výlet. Takže jsme vyrazili do Polska,“ vyprávěl nám Martin.

S rodinou už mají za sebou i dovolenou. „Byli jsme v severní Itálii autem, všude jsme zkoušeli zmrzlinu, projeli jsme důležitá města od Benátek až po Volterru za upíry,“ připomněl oblíbenou upírskou ságu Svítání. Pobavili jsme se i o jeho synkovi, kterému už je devět a zdědil po tátovi hudební talent. Zatím veřejně nezpívá, ale vystupuje sólově s flétnou. „Vystoupení si nikdy nenechám ujít,“ dodal.

A co Martinovy pracovní aktivity? „Mám před sebou spoustu skvělých koncertů. Mám takový projekt Pocta velkým hlasům, kde zpívám velké romantické árie. Budu mít i vánoční koncerty, které se jmenují Hlas Vánoc. A vystupuji i se svojí kapelou, kde hrajeme moje autorské skladby,“ vypočítal.

Další články

Načítám