Hlavní obsah
Článek

Přestože se Marta Kubišová (81) před pár dny z jedné z akcí omluvila, křest knihy věnované písním Karla Gotta si ujít nenechala. Na slavnostní událost dorazila zpěvačka plná energie a v dobré náladě.

Doprovod ji na slavnostní křest publikace Příběhy skryté za písněmi doprovodil profesor Petr Neužil, se kterým se přátelí a který se stará také o její zdraví. Zpěvačka usedla hned v první řadě vedle skladatele Jiřího Zmožka a Giovanny Roklové, vdovy po legendárním pianistovi Rudolfu Roklovi (†55).

Na roky, kdy spolu s Karlem Gottem a Waldemarem Matuškou začínali, zpěvačka zavzpomínala. „Byla jsem v Rokoku a on byl v Apollu, já jsem tam měla ještě Waldu, kluci se neustále předbíhali a s oběma jsem byla ráda,“ řekla Marta Kubišová, která byla spokojená, že mohla dorazit.

„To stáří není zrovna optimální. Já si vždycky ráno říkám, to dneska nedám ani náhodou. A pak si říkám, že je to blbé se omlouvat zase. Já se z hodně akcí omluvím, je mi to trapné, neměla jsem to ve zvyku, nikdy jsem žádný koncert neodmítla, nejsem na to zvyklá,“ svěřila se Marta Kubišová s tím, že svůj čas nyní tráví nejraději doma.

„Mám kočku, psa a mám s nimi starosti. Pak mám dceru, která mi občas něco poopraví,“ řekla nám zpěvačka s tím, že nejvíc odpočívá u televize. „Já si pouštím televizi a ČT24, je to blbý, ale vím aspoň o světě,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Další články

Načítám