Hlavní obsah
Článek

Tytam jsou doby, kdy bývala šedou myškou tuzemské politické scény. Předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (39) vynáší jeden povedený outfit za druhým a lidé jsou nadšení. Nejinak tomu bylo i v případě návštěvy slovenského politika.

„Moc ráda jsem se setkala s Branislavem Gröhlingem, předsedou slovenské opoziční strany Svoboda a Solidarita. Diskutovali jsme o současném dění v obou zemích, česko-slovenských vztazích i rizicích plynoucích ze strany autoritářů a populistů. Ve spolupráci budeme určitě pokračovat,“ nechala se slyšet šéfka TOP 09.

„Sluší vám to,“ vyjádřil se na Instagramu Roman. „Tento outfit, Markéto, je top. Pokračujte nejen v budování mezinárodních vztahů, ale i v kultivaci módní scény v politických krizích,“ napsala političce Veronika.

„Krásné šaty,“ zasnila se Stáňa, která z jejích šatů nemohla spustit oči. „Ty vlásky vám nesluší,“ poznamenal Tomino, který nelibě nesl fakt, že si Pekarová Adamová tentokrát vlasy stáhla do culíku. Což byla nejen podle něj velká škoda.

„Na tento účes nemáte obličej,“ poradila Radmila. Tak snad si doporučení lidí vezme předsedkyně Poslanecké sněmovny k srdci. Na názory lidí ona jistě dá. Minimálně se tím ráda chlubí.

Další články

Načítám