Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (30) se rozhodla prodloužit si léto. A tentokrát si s rodinkou vybrala vzdálenější destinaci. Bronz chytá až v dalekém Mexiku.

„Tak jsme tady. Puerto Vallarta. Mexiko. Za pouhých 13 hodin přímým letem z Prahy jsme na druhé straně planety. Pořád tomu nemůžu uvěřit,“ svěřila svým fanouškům Konvičková, která čelila dotazům zvědavých maminek na téma dětí a dlouhého letu.

„Spousta z vás mi psalo, jak jsme zvládli let. Musím říct, že to bylo úplně v pohodě. Pro někoho to může být hodně, ale pro nás to bylo ještě příjemnější než třeba cesta autem do Chorvatska. Amálka se v letadle vyřádila, spala, malovala si, hrála hry. Renda si dal drink a zahrál poker. Příjemná obsluha, servis, jídlo a sranda,“ pochvalovala si rodinnou pohodu s partnerem a dcerou Konvičková.

Oblíbená zpěvačka už se stihla pochlubit i parádní figurou v bikinách. Není tajemstvím, že dříve zpěvačka bojovala s vzácným nádorem na vaječnících a kvůli lékům přibrala. „Než se přišlo na to, co mi je, tak jsem otékala, měla jsem problémy s tlakem, vypadaly mi vlasy. Z hezké holky se stala chodící pochmurná koule, lidi ti nadávají a ty nevíš, co se s tebou děje,“ říkala nedávno Super.cz zpěvačka, jež se nyní cítí lépe a vypadá skvěle, což ocenili i fanoušci.

„Postavička jako lusk, Markétko,“ napsala jí jedna z dam. „Spíš - umím se postavit. Ale děkuji! Cítím se dobře a to je důležité,“ odpověděla jí skromná zpěvačka. „Moc vám to sluší Markétko, máte suprovou postavičku,“ stálo i v dalších komentářích, které Markétu jistě musely potěšit. „Je vidět, že jste na sobě zamakala,“ chválilo se ve velkém.

5
fotek

Další články

Načítám