Hlavní obsah
Článek

Vztahy v rodině Mariah Carey (55) byly vždy velmi komplikované a vypjaté, což se nyní po tragickém sledu událostí uplynulého víkendu opět potvrzuje. Mariah v sobotu přišla nejen o matku Patricii, ale i o starší sestru Alison, což zpěvačka sama v pondělí potvrdila v prohlášení na svém Instagramu. Podle letitého přítele a zmocněnce Alison Davida Bakera bylo posledním přáním zpěvaččiny sestry, aby se mohla s Mariah usmířit. Ta ale prý nikdy nezavolala, přestože věděla, že je její sestra na smrtelné posteli. Blízcí Alison to nyní mají zpěvačce za zlé.

Podle Bakera členové rodiny věděli, že je Alison poslední měsíc v hospicové péči ve svém malém bytě v Coxsackie v New Yorku. „Alison ranilo, jak se k ní zachovaly její matka a Mariah. Vždy měla ze své matky smíšené pocity, ale vím, že její přání na smrtelné posteli bylo, aby si mohla alespoň promluvit s Mariah,“ uvedl Baker pro Daily Mail s tím, že Alisoniny čtyři dospělé děti ji v jejím bytě v posledních týdnech navštívily.

Mariah na svou sestru, která roky bojovala s drogovou závislostí, žila na ulici a uchýlila se i k prostituci, aby nějak vyžila, zanevřela a nazvala ji „bývalou sestrou“, což prý Alison velmi ranilo. Popová ikona ve svých pamětech z roku 2020 tvrdila, že se ji Alison pokusila přimět k užívání drog. Ve dvanácti letech ji prý omámila diazepamem, nabídla jí kokain na malíčku, a dokonce se ji prý pokusila prodat pasákovi. Na sestřiny prosby o pomoc v roce 2016 Mariah nereagovala. Téhož roku byla Alison také v New Yorku zatčena za údajnou prostituci. V 90. letech jí navíc diagnostikovali HIV.

Podle Bakera Alison nezemřela v důsledku HIV nebo na rakovinu, ale v sobotních brzkých ranních hodinách jí selhaly vnitřní orgány. „Dostávala léky, aby ji nic nebolelo, nic nenasvědčovalo tomu, že by byla rozrušená nebo měla bolesti,“ dodal s tím, že se její zdravotní stav stále zhoršoval i přesto, že už více než tři roky byla „čistá“. Na sklonku života prý často přemýšlela, jestli se jí její slavná sestra ozve. Poslední dva týdny už ale byla sotva při vědomí.

Baker měl rovněž Mariah za zlé, jakým způsobem úmrtí své maminky a sestry oznámila: „Bylo to hrozné, protože to bylo jen o ní. V jejích očích je to všechno o Mariah a nikdy o nikom jiném,“ reagoval muž na slova, jimiž zpěvačka o tragických událostech informovala.

„Mám zlomené srdce, minulý víkend jsem přišla o matku. Při tragickém sledu událostí bohužel přišla o život ve stejný den i má sestra. Cítím požehnání, že jsem mohla strávit poslední týden se svou mámou, než zemřela. Vážím si lásky a podpory všech a respektu k mému soukromí v této těžké době,“ stálo v prohlášení zpěvačky.

Související témata:
Alison Carey

Další články

Načítám