Hlavní obsah
Článek

Australská filmová kráska Margot Robbie (34) už to má za pár. Poslední týdny před porodem si blondýnka z Vlka z Wall Street užívá dovolenou na Sardinii, kam vyrazila nejen se svým manželem Tomem Ackerleym, ale také partičkou přátel.

Čtyřiatřicetiletá filmová Barbie se jistě nemůže dočkat, až s manželem přivítají na svět svého prvního potomka. A jelikož zřejmě tuší, že je zanedlouho čeká pořádný kolotoč kolem novorozeného miminka, ještě před jeho příchodem se rozhodli strávit několik dní v italském letovisku Porto Cervo. Se skupinkou přátel se vydali člunem na projížďku po moři a Margot si mezitím tu a tam nevědomky bříško pohladila.

Zdroj z okolí páru nedávno pro magazín People uvedl: „Rodina je pro ně nesmírně důležitá a oba už od začátku jejich vztahu věděli, že být rodiči je něco, co opravdu chtějí. Chvíli to drželi pod pokličkou, ale teď jsou rádi, že už se o tom ví, že čekají dítě.“

Dvojice se poprvé potkala v roce 2013 během natáčení dramatu Suite Française z období druhé světové války, kde byl Tom asistentem režie a Margot stála před kamerou. Dohromady se údajně ale dali až o rok později. Po dalších dvou letech následovala svatba a poté se stali i profesními partnery. Společně vedou svou produkční společnost LuckyCap Entertainment.

Margot již v minulosti prozradila, že se do Toma zamilovala hned, ale myslela si, že on ji nikdy milovat nebude. Potom se ovšem vyhecovala a řekla si, že mu o svých citech poví, a najednou prý všechno začalo dávat smysl. Zaneprázdnění manželé zároveň dodržují pravidlo, že od sebe nesmějí být déle než tři týdny. Je to prý jeden z důvodů, jak jejich vztah nemá šanci „vyšumět“…

Další články

Načítám