Hlavní obsah
Článek

Také Marek Taclík (51) vzal slavení Halloweenu na milost, a to hlavně kvůli svým dětem. Herec má dceru Matyldu a syna Antonína, kvůli kterým už zdobí i domácnost dýněmi. Poprvé se dokonce letos oblékl do kostýmu.

„Začínám to mít rád kvůli dětem. Každý maškarní je pro děti a já jsem taky pořád tak trochu dítě. Dřív jsem to neměl rád, ani nevím proč, jen jsem dlabal dýně kvůli dýňové polévce. A teď už je to tak, že nám ty dýně všude blikají,“ svěřil se herec, který na halloweenskou party dorazil v kostýmu strýčka Festera „Jsem teda poprvé v životě takhle namalovaný a převlečený na Halloween, ale myslím, že jste teď u premiéry a že už se to bude opakovat každý rok,“ řekl herec.

V optice, kde se akce konala, promluvil i o svém zhoršujícím se zraku. „Mám vadu, při které musím mít brýle na čtení i na dálku,“ svěřil se Taclík s tím, že má potíž i poznat známé na ulici. „Přes ulici nemůžu zdravit, protože když na mě někdo zamává, nevím, kdo to je,“ popsal své trable.

„Mám ještě vadu, že si lidi strašně málo pamatuji, takže já vlastně vím ho*no, kdo to je, i když ty brýle mám. Tak jestli bych přes Super.cz mohl vzkázat, aby na mě lidi moc nemávali a nezdravili mě, protože je buď nevidím, nebo si je nepamatuju,“ dodal se smíchem Marek Taclík, kterého diváci vídají na obrazovce v seriálu Kriminálka Anděl.

4
fotky
Související témata:

Další články

Načítám