Hlavní obsah
Článek

Třikrát stříbrný tanečník ze StarDance Marek Dědík (41) si s manželkou Terezou užíval druhé líbánky. Dětem zajistili hlídání a odletěli na řecký ostrov Mykonos, kde si dopřávali zasloužený relax. Opalovačku vyměnili za karlovarský filmový festival, kam jinak rádi jezdí.

„Dlouho jsme váhali, zda se letos zúčastníme festivalu ve Varech, na který jsme byli pozváni, ale vyhrála u nás varianta odletět sami dva bez dětí na řecký ostrov Mykonos a užít si konečně naše líbánky,“ svěřil se pro Super.cz Dědík, který to na parketu roztáčel například s herečkami Pavlou Tomicovou (62)Jitkou Schneiderovou (51) nebo s farářkou Martinou Viktorií Kopeckou.

První líbánky si totiž před pěti lety moc neužili, protože jeho manželka čekala druhé dítě a nebylo jí moc dobře. Nyní si ale všechno vynahradili. A jak je u Marka zvykem, došlo i na odvážné focení.

Dědík se toho nebál a neváhal sundat plavky! „Mykonos je ostrov plný svobodných, zajímavých a mladých lidi s možnostmi užít si život naplno. Kromě našeho soukromého koupání v bazénu u krásného apartmánu jsme navštívili úžasné pláže s nezkrotným až panenským mořem, které mě pohltilo svou krásou natolik, že jsem se poprvé zkusil vykoupat v moři, tak jak mě příroda stvořila,“ smál se Dědík, který ukázal i svou manželku v plavkách a na svou dovolenou pěl jen samé ódy.

„Opravdu to pro nás byla splněná dovolená snů, při které jsme navštívili nádherná místa a nejznámější restaurace a podniky, které Mykonos nabízí,“ pochlubil se tanečník, který léto pravidelně věnuje nejen práci, ale i svým dětem.

„Chci si co nejvíce užít léto s rodinou a dětmi. Také už jsem na začátku léta absolvoval dovolenou jen sám se svými kluky, byli jsme v Chorvatsku,“ dodal Dědík. „Samozřejmě mě čeká také spousta práce, tanečních kempů nejen v Česku, ale také v zahraničí. Ale také se již těším na podzim, kdy připravuji svůj taneční pořad,“ prozradil tanečník.

Další články

Načítám