Hlavní obsah
Článek

Eva Adamczyková (31) (dříve Samková) koncem června informovala, že je těhotná. Česká sportovkyně pak doplnila, že na neurčito přerušuje svou sportovní kariéru.

„Chtěla jsem se s vámi podělit o novinky – a to, že na nějakou dobu přerušuju kariéru. Důvod je jednoduchý, my totiž čekáme rodinu. Takže příští sezonu mě na závodech neuvidíte, ale do budoucna to nechávám otevřené. A těším se na to všechno, co mě čeká a co přijde,“ uvedla Eva na sociálních sítích.

Na prvního potomka se těší s manželem, hercem Markem Adaczykem (36), který nebere přípravu na roli táty na lehkou váhu, což ukázal na sociálních sítích. „Příprava na novou roli zahájena. Prej to bude dlouhodobej a komplikovanej projekt. Jsem zvědavej, koho nám obsaděj do hlavní role. Snad to bude pohodář. Tak mi držte palce,“ napsal k fotografii, na které drží umělé mimino.

Netrvalo dlouho, co se u příspěvku objevila spousta milých vzkazů, ale také reakce jeho manželky Evy, která mu poslala několik emotikonů, které vyjadřují zamilované pohledy.

„No jasně, že bude pohodář. Maminka vybraná výborně, veselá a usměvavá,“ reagoval u příspěvku jeden z fanoušků. „Určitě, máte to nejlepší obsazení do těch nejlepších životních rolí,“ shodují se další příznivci známého páru.

5
fotek

Další články

Načítám