Hlavní obsah
Článek

Bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (38) v dubnu promluvila o aktuálním dění ve svém životě, které vždy nemusí být takové, jak se třeba na první pohled na sociálních sítích může zdát. Jejímu manželovi Fabriziovi v té době diagnostikovali rakovinu štítné žlázy.

Už tehdy ovšem fanoušky uklidnila slovy, že je vše na dobré cestě k uzdravení, a tahle informace stále platí. „Díky bohu si můžeme nechat úsměv na tváři. Aktuálně má čistou diagnózu, takže klepeme na vše, co jde, protože člověk nikdy neví, ale měl by být v pořádku a jsem za to strašně ráda,“ svěřila se Andrea Sestini Hlaváčková s tím, jak vážnou diagnózu odhalili.

„Příčinu člověk neví a asi za to nikdo nikdy nemůže, že se stane nějaká nemoc. Konkrétně rakovina si asi nevybírá. Přišlo se na to jenom díky prevenci. Pociťovala jsem na něm dlouhodobě únavu a nějaké problémy s náladami. Řešili jsme krevní testy, kde se zjistily problémy se štítnou žlázou, a na základě léčení se objevil nádor, který se řešil,“ řekla bývalá tenistka, která upozornila, jak důležitá je prevence.

„Nemávnout nad sebou rukou a neříkat si, že je dneska každý unavený a náladový. Ženeme se, pořád spěcháme, ale je potřeba na sebe trochu myslet a chodit na preventivní prohlídky,“ vysvětlila maminka dvou dcerušek Isabelly a Bey, které rostou jako z vody.

„Starší se už trošku vzpamatovala z toho, že je doma další mimino. Za chvíli bude mít pět let a já nestačím koukat, jak mi utíká pod rukama. Na miminku si užívám, že tohle všechno ještě přijde. Zatím nikam neleze, nikam mi neutíká a je jenom miminkem. Sice moc nespím, ale to už nespím pár let,“ řekla nám Andrea s úsměvem k mateřství.

Další články

Načítám