Hlavní obsah
Článek

Sama sice neměla v úmyslu dávat o svém druhém těhotenství hned vědět, ale manžel ji předběhl. O tom, že se s manželkou, bývalou královnou krásy Renatou Langmannovou (37), těší po dceři Medě na dalšího potomka, informoval moderátor Survivoru Ondřej Novotný (47) na posledním zápase Oktagonu.

Manžele jsme potkali na luxusním karlovarském večírku, kde jsme probrali i to, že má Ondřej pilotní průkaz na malá letadla a jeho žena má strach z létání. V aktuálním stavu by s ním nikam neletěla už vůbec. „Jsem v šestém měsíci, to už se to nedoporučuje, tak už jen klasická linka,“ vysvětlila Renata, která konečně v lehce obepnutých bílých šatech ukázala těhotenské bříško.

„Teď už to břicho neschovám,“ smála se Renata. „Zatím to není s přibíráním tak hrozné, tak doufám, že se to nějak udrží v rozumné míře. Teď se sice snažím, i u Medy jsem se snažila, ale občas těm hormonům neporučíte,“ míní.

Zda budou mít kluka, anebo holčičku, už manželé podle ultrazvuku tuší. „Necháme si to pro sebe do té doby, než se Ondra rozhodne, že to zase někde zveřejní,“ krčila rameny Renata. „Asi to bude ve Frankfurtu před Oktagonem,“ slibuje Novotný. To bude mít prý Renata čtrnáct dní před porodem. Jméno pro miminko prý ale ještě pořád řeší.

,

Další články

Načítám