Hlavní obsah
Článek

Kontroverzní starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný (43) se už za pár týdnů utká pod křídly Clash of the Stars. Jeho soupeřem je bizarní zápasník Aleš „Psychopat“ Bejr (46), na kterého se poctivě připravuje, a dokonce i díky tréninkům výrazně zhubl.

„Jsem o 10 kilo lehčí, bolí mě všechny svaly v těle a opravdu se na ten zápas tvrdě připravuji. Můj život se od té doby změnil a zaskočilo to i moje nejbližší, manželka je naštvaná, že budu bojovat,“ řekl Pavel Novotný Super.cz s tím, že jde do zápasu s tím, že Bejra porazí, ač je Novotný v tomto případě outsider.

Tisková konference k nadcházejícímu zápasu byla opět velmi bizarní i nechutnou sešlostí. Jeden ze zápasníků se odporně vyjádřil na adresu homosexuálů, což už řeší policie, nebo hvězda filmů pro dospělé ukázala nasazený anální kolík s imitací ocásku. Jak tuhle událost Pavel Novotný vnímal?

„Dřív jsem ty akce vyhledával, dneska je mi třiačtyřicet a jsem otec od dvou dětí. Možná nějak působím, ale v civilu bych řekl, že jsem někdo jiný. Je to velmi bizarní prostředí a tohle jsem ještě v životě neviděl. Ten frajer, jak říkal, že chce zabít ty gaye… Manželka se mě ptá, zda ty peníze potřebujeme a mám to zapotřebí. Teď jsem si to řekl i já. Nelíbí se mi to,“ řekl známý politik i s tím, že jeho děti už jsou s touto organizací seznámeny.

„Mým dětem je devět a třináct. Mladší se mnou chodí na tréninky, třináctiletá to zná. Děti se za mě samozřejmě stydí, ale viděly seriál Iveta a myslím, že po něm už je nezaskočí nic,“ dodal.

Další články

Načítám