Hlavní obsah
Článek

Karlos Vémola a Lela Ceterová očekávají třetího potomka. Manželka známého MMA zápasníka je nyní ve čtvrtém měsíci, na světě přivítají chlapečka. Podle Karlose se syn bude moci v patnácti letech sám rozhodnout, jaké chce být pohlaví.

Radostnou zprávu o rozrůstání rodiny se manželům podařilo čtyři měsíce dokonale utajit. Oznámili ji až během uplynulého víkendu, kdy zároveň odhalili pohlaví očekávaného miminka. „Věděli to jen ti nejbližší, vždycky jsme chtěli mít něco extra, tak jsme to ohlásili najednou,“ řekla Super.cz Lela, která s Karlosem novináře původně pozvala na blíže nespecifikovanou akci. Známá blondýnka byla po odhalení pohlaví miminka ale pořádně překvapená. Jak se Lela nechala později slyšet na sociálních sítích, do poslední sekundy byla přesvědčená, že to bude holčička.

„Musím říct, že jsem plná extrémních emocí. V neděli jsme zveřejnili, že rozšiřujeme rodinu, že budu trojnásobnou mámou a co to bude. Pořád jsem o tom musela přemýšlet. Do dnešního dne jsem si myslela, že to bude holčička, protože jsem měla takovou tendenci jako při Lilince. A vidíte, zmátlo mě to a je to chlapeček. Ale strašně se těším, je to požehnání,“ svěřila se Lela na instagramu.

Karlos ji ale ujišťuje, že nemusí zoufat. Podle něj si očekávaný potomek sám určí, za jaké pohlaví se bude vydávat. „Lásko, ONO si to v 15 samo řekne, co chce být,“ reagoval Karlos.

4
fotky

Další články

Načítám