Hlavní obsah
Článek

Charlotte Štiková se poprvé od svatby ohlásila svým sledujícím na sociálních sítích. Podělila se o první novomanželský snímek se svým mužem Martinem. „Štefanovi!“ pyšní se.

Svatba Charlotte Štikové (28)obletěla média i svět sociálních sítí. Na několik dní se stala hlavním tématem internetu a hlavně pak terčem kritických reakcí. Kritiku vyvolala především „neupravená“ nevěsta, nebo pak Charlottina matka Monika Binias (52), která se nepříliš překvapivě na místě postarala o největší rozruch svým vulgárním výstupem. Samotní novomanželé se však k samotné svatbě nebo třeba právě kritice nikterak nevyjadřovali, od veselky jako by se po nich slehla zem.

Charlotte se o první fotografii z veselky podělila se svými fanoušky až nyní, po několika dnech. „Štefanovi,“ napsala stručně Charlotte pod novomanželský snímek, který zveřejnila na svůj instagram. Mezi hashtagy pak přidala slova jako láska nebo štěstí. V komentářích se lidé rozdělili na 2 tábory - zatímco první tábor novomanželům pogratuloval, druhý se zaměřil na Charlottinu úpravu snímku. Podle mnohých vypadá její výstup ze svatby výrazně rozdílně od neretušovaných výstupů v médiích. Veškeré komentáře byly následně smazány a omezeny.

Charlotte a Martin se vzali v pátek 20. 9. na úřadě v Hostivicích. Z rodiny nevěsty dorazila na obřad pouze její matka Monika. Otec na svatbu, jak předem avizoval, nedorazil a stejně tak si absenci připsala Charlottina sestra Ornella Koktová (31).

Další články

Načítám