Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Andrea Antony v posledních letech střídala různé tóny hnědé, nyní od svého kadeřníka odešla jako zrzka. „Nějak jsme barvili a barvili a takhle to dopadlo. Plán byl tam dát červený odstín, to ano,“ řekla Super.cz Andrea.

Zajímavé je, že ačkoli ona sebe za zrzku nikdy nepovažovala, její okolí ji tak vnímá už dlouho. „Ještě donedávna jsem si myslela, že zrzka nejsem, a pak jsem zjistila, že všichni mí sousedi, kteří mě znají posledních třeba pět let, o mně říkají, že jsem zrzka,“ smála se moderátorka. Její manžel je prý spokojen, i když ho každý odchod moderátorky ke kadeřníkovi nervuje.

„Můj muž je přesně ten typ, který se vyděsí, když jdu ke kadeřníkovi. Jednou jsem přišla obarvená na tmavo a má z toho takovou újmu, že pokaždé, když vidí v kalendáři, že jdu ke kadeřníkovi, ubezpečuje se, že zase nebudu bruneta,“ usmívá se. „Asi to na něj bylo moc. Ale už je v pohodě,“ směje se maminka dvou dětí, dcery Rozárky a syna Frederika.

„Syn teď oslavil roční narozeniny. Čtyřletá Rozárka ho velmi miluje, to je velká výhoda. Jinak je to náročné, ale baví mě to. Třetí dítě si myslím, že nebude. Spíš ne, ale nikdy neříkej nikdy,“ dodala.

6
fotek
Související témata:

Další články

Načítám