Hlavní obsah
Článek

Myslela to jistě dobře. To ještě Markéta Pekarová Adamová (39) nevěděla, jaký poprask svým poděkováním úspěšným olympionikům způsobí. Ve finále většinu vzkazů snad ani nelze publikovat, jak hrozné a nenávistné jsou.

„Máme za sebou další krásnou olympiádu a skvělé sportovní výkony. Chtěla bych za skvělou reprezentaci poděkovat všem našim olympionikům a těm, kterým to nakonec cinklo, i za neskutečné emoce radosti. Díky,“ nechala se slyšet na sociálních sítích a popřála všem hezké dny.

„Nádherné dny? Máte smysl pro humor,“ vzkázal jí Míla. To byl jeden z mála těch smířlivějších příspěvků, kterých se předsedkyni Poslanecké sněmovny dostalo. „Až bude příští olympiáda, tak na svém postu tato paní už zcela určitě nebude,“ nechal se slyšet Jaroslav. „Na sportovce jsme hrdí, ale na vládu ne,“ přidal se Roman.

„Na vás bohužel hrdí nejsme,“ doplnil svým názorem Julius. „Vaše strana se chýlí ke konci, a to je jenom dobře! Už je čas,“ přisadil si Ladislav. Na Facebooku i Instagramu Pekarové Adamové se objevila spousta o poznání nenávistnějších příspěvků, kdy bylo s podivem, že se pod něco takového lidé veřejně vůbec podepsali.

Ještě větší záhadou je, že lidé předsedkyni TOP 09 vůbec sledují, když s ní tolik nesouhlasí a takovým způsobem je dráždí. Že se dobrovolně a rádi „trápí“ tím, co, kde a kdy řekla, a mají potřebu se k tomu vyjadřovat. „No jo, abyste si nepřihřála svojí polívčičku,“ rozzlobil se Luboš. „Markéto, pak zhasněte,“ vzkázal Jiří, který už vyhlíží konec političky.

Našly se ale i pozitivní komentáře. „Přeji vám být premiérkou či prezidentkou,“ napsal Pekarové Adamové Martin. „Konečně řekla něco rozumného,“ utrousil Pavel.

Ještě že si z hejtů předsedkyně Poslanecké sněmovny nic moc nedělá. Jinak by tedy neměla moc klidné spaní. Rozhodně to není nic, co by si mohla a chtěla dát za rámeček. Spíš by se tím mohli zabývat právníci, když by to přišlo, protože diskutéři v mnoha případech překročili všechny meze.

Další články

Načítám