Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Richard Müller (63) a jeho dlouholetá partnerka, manažerka Vanda Wolfová, se v přísném utajení vzali. Svatba proběhla na Moravě v malebném prostředí Kocandy Kravsko. Nyní se novomanželé poprvé podělili o pocity a také o fotografie z veselky. Vanda zvolila netradiční modré šaty.

„Přátele jsme požádali o diskrétnost, ať klidně sdílejí své fotky na sociálních sítích, ale ať nám pomohou zachovat tento speciální moment jen pro nás a naše blízké,“ vysvětlila Vanda, která byla šťastná, že se obřad opravdu podařilo utajit. „Nám šlo hlavně o ten samotný slavnostní den, abychom si ho mohli opravdu v soukromí, bez médií, užít,“ dodala.

Vzali jsme se v tichosti , bez přítomnosti médií. Moji fanoušci vědí, že své soukromí si pečlivě chráním a ani s ním neobchoduji. Touto cestou bych chtěl poděkovat za tolik krásných reakcí a blahopřání, “ doplnil novomanželku Richard Müller.

Svatebních oslav se zúčastnila přibližně stovka hostů. Na svatbě se sešli rodina a přátelé z celého světa. Vanda oblékla překvapivě modré šaty. „Nikdy jsem netoužila po velké svatbě v bílých šatech,“ prozradila.

Nevěsta měla bleděmodré šaty od návrhářky a kamarádky Tatiany Kovaříkové a  Richard oblek Alain Delon. „Šaty byly do poslední chvíle překvapením i  pro mě – Tatiana mi je dovezla hodinu před obřadem, to jsem je viděla poprvé. A jak už je u Tatiany zvykem, perfektně mi seděly a byly jedním slovem pohádkové!“ komentuje šaty Vanda a Richard dodává: „Vanda mi v šatech vyrazila dech. Byla krásná, nejkrásnější!“ dodal zpěvák.

Celá svatba byla hodně netypická – svatebčané nastupovali k oltáři až ve chvíli, kdy všichni zpívali a vytleskávali píseň We Will Rock You od Queen, Markus nesl prstýnky, které vybírala sama nevěsta.

Vzhledem k tomu, že svatební cesta proběhla netradičně před svatbou, ženichovy první kroky po svatebním dnu vedly do nahrávacího studia, kde finišuje nový přírůstek do jeho hudební rodiny – nové CD Duety, které vyjde v listopadu. Na nové desce bude 17 písniček se šestnácti interprety a také dvě novinky, s rapperem Lyrikem a také s Darou Rolins. „Moc se těšíme na Richardovo Vánoční turné 40 let s Richardem Müllerem, stejně jako na dalších 40 let s ním!“ uzavřela Vanda.

Další články

Načítám