Hlavní obsah
Článek

Nick Jonas a jeho manželka Priyanka Chopra (42) se po dlouhé době objevili ve společnosti, a to na premiéře filmu, ve kterém muzikant hraje. Pozornost k sobě přitáhli nejen tím, co měli na sobě, ale i tím, že věkový rozdíl mezi nimi je stále velmi patrný.

Pro Nicka Jonase, dosud známého hlavně jako muzikanta a člena skupiny bratrů Jonas Brothers, je úloha ve filmu The Good Half vůbec první velkou hereckou příležitostí. Ztvárnil scenáristu, který po smrti matky přijede do svého rodného města. Své poznámky, které prý výrazně pomohly, měla ke snímku právě i Priyanka, a tak není divu, že se po boku svého muže objevila i na premiéře v Los Angeles.

Nick pro tuto příležitost zvolil světlý oblek, tričko s výstřihem a masivní řetěz kolem krku, jeho žena pak průsvitné asymetrické šaty, které odhalovaly její ňadro v krajkovém prádle. Lidem se outfity dvojice příliš nelíbily, pár se ale nevyhnul ani poznámkám týkajícím se věkového rozdílu. Zatímco Nickovi je 31 let, Priyanka oslavila už dvaačtyřicáté narozeniny. Muzikant má ale stále chlapecké vzezření, a tak se ti dva prý k sobě příliš nehodí.

„Matka a syn spolu vypadají krásně,“ „Máma a syn jdou do kina“ nebo „Máma dnes večer vzala svého syna ven,“ to jsou komentáře čtenářů Daily Mailu, týkající se věkového rozdílu páru. „Vypadají, jako by neměli doma zrcadlo. Její šaty (jestli to je ono) a jeho oblek vypadají hrozně,“ bere si další komentátor na paškál oblečení. „Pózuje jako Zoolander v tátově nadměrném obleku,“ nebo „Je smutné vidět, jak se obléká do spodního prádla… vždy byla noblesnější,“ shazují další lidé střídavě Priyanku i Nicka.

A jiní mají pocit, že přestože se jednalo o slavnou noc Nicka, chtěla ho jeho žena zastínit. „Na fotkách, na kterých je s ním, je vždy velmi vepředu“ nebo „Je jako Meghan, musí před ním stát a poutat pozornost,“ myslí si lidé.

Bez ohledu na názory lidí jsou ale Nick a Priyanka už léta šťastným párem. První jiskra mezi nimi přeskočila už v roce 2016, v roce 2018 si užili třídenní svatbu, v roce 2022 se stali rodiči děvčátka jménem Malti prostřednictvím náhradního mateřství. A i dnes to vypadá, že jsou jeden pro druhého osudovým partnerem.

Další články

Načítám