Hlavní obsah
Článek

Bývalá moderátorka Martina Gavriely (46) skončila s malým synem v nemocnici. S chlapečkem Leem, kterého má s muzikantem Marcusem Tranem, musela na rehabilitační klinice na operaci. Zákrok proběhl dobře a nyní už doufá, že bude za měsíc opět řádit jako dřív.

Pobyt v nemocnici se svým chlapečkem Martina, jako každá maminka, nenese příliš dobře. „Asi tím, že mi není už 20, vše snáším mnohem hůř a každý den děkuji tam nahoru, že naše dítě je plně zdravé a nemusíme trávit čas v nemocnicích,“ svěřila se Martina s tím, že si je vědoma toho, že naše zdravotnictví je na dobré úrovni.

I tak neopomenula, že je stále co zlepšovat. „Dnešní operace je za námi, já jsem šťastná, že je vše ok, a Lee bude za měsíc zase lézt po zdi, ale přestože to byla prkotina, nemusíme být týdny v nemocnici ani to není žádná závažná nemoc, tak je strašně těžké to odloučení,“ svěřila se Gavriely s tím, že odcházet od vlastního dítěte, které má strach, není jednoduché.

„To odcházení od matky, kdy má dítě strach a klepe se a vy to dítě nemůžete držet za ruku, když usíná, a odejít, až když usne. Opravdu na tomhle je potřeba v ČR zapracovat. Chápu, že se řeší malé prostory, hygiena a sterilní prostředí, ale pro mě jako matku je to jedna z nejdůležitějších věcí,“ nechala se slyšet Gavriely a dodala, že měla na Malvazinkách skvělého doktora, anesteziologa a celý tým.

Související témata:

Další články

Načítám