Hlavní obsah
Článek

Po nedávném debaklu v předvolebním studiu České televize, kde ji zradilo líčení, si Alena Schillerová na přemíru líčidel dává pozor. I když na turné po jižní Moravě to tak úplně nevypadalo.

„Jasně, že naše slovo platí a bojujeme za vás,“ vzkázala poslankyně z brněnského Nového Lískovce. „Moc vám to sluší, jste vždy věcná a konkrétní, hlavně vždy říkáte pravdu,“ pochvaloval si Pavel. Její komentář jí bezesporu lichotil. A ty negativní neřeší a hází za hlavu. Co s nimi taky jiného?

„Alenko, zase ten Photoshop,“ rýpl si do paní Aleny jistý Daniel poté, co děkovala voličům za hlasy hnutí ANO při senátních a krajských volbách. Svůj komentář doprovodila momentkou z rozhovoru pro Českou televizi.

Na té sice vypadala o poznání lépe než v předvolební debatě, i tak si, jak vidno, někteří neodpustili poznámky ohledně úpravy fotek. Z té je oblíbená politička často podezřívána, ona sama se k tomu ale nikdy nevyjádřila.

Na práci má prý důležitější věci. Nehledě na to, že která z dam by se nechtěla sama sobě a také světu líbit, že ano? Také v případě Schillerové ale platí, že méně je někdy víc. Někdy stačí obléct barevný svršek, aby člověk dostatečně zazářil. Třeba kanárkově žluté sako.

To vás pak v Pohořelicích vidí už z dálky. I když ani v tomto případě na líčení poslankyně nezanevřela. Naštěstí pro ni tu nesvítila světla ČT.

Další články

Načítám