Hlavní obsah
Článek

Brazilka Tyffany Santos o sobě dává poslední dobou hodně vědět. Začátkem léta se dostala do povědomí veřejnosti svým ‚nahým‘ výletem do centra Londýna a tamního metra v topu a šortkách v barvách své rodné země, které měla pouze namalované. V červenci ji navíc magazín Playboy vyhlásil majitelkou nejsymetričtějšího pozadí, k čemuž dospěl pomocí analýzy umělé inteligence. To vše s sebou ovšem přináší i nevýhody. Influencerka se raději přihlásila na hodiny střelby, jelikož se domnívá, že být příliš krásná a populární může mít i své stinné stránky…

Sedmadvacetiletá Tyffany se obává, že by se mohla stát terčem žárlivých partnerek a manželek svých obdivovatelů. „Být příliš krásná přináší spoustu rizik. Má to své výhody, ale cítím, že se musím chránit,“ míní Brazilka žijící v Londýně.

„Být příliš pěkná by nemělo být prokletí, ale bohužel je to něco, co přitahuje pohledy a někdy i nechtěné situace. Musím být připravena na případ, že za mnou přijdou něčí manželky. V dnešní době nestačí být jen krásný, musíte být také chytrý. Lidé nechápou, že být tak krásná přináší také své nevýhody,“ chrlí ze sebe jednu větší perlu za druhou Tyffany.

Ke svému jednání ale má i vysvětlení. Jednou se prý s online stalkerkou setkala. „Přijímat obsedantní a výhružné zprávy od někoho, koho ani neznám, bylo děsivé. Uvědomila jsem si, že musím být ještě ostražitější a připravenější na jakoukoli situaci, jak online, tak v reálném životě. Nemohu si dovolit být neopatrná, zvlášť když se okolo mě může schovávat takový člověk. Každý můj krok je pečlivě naplánovaný. Svět může být nebezpečným místem, zvlášť pro někoho, kdo vyniká stejně jako já,“ odůvodnila Tyffany své kroky.

Další články

Načítám