Hlavní obsah
Článek

Mahulena Bočanová (57) už se těší na letní dovolenou. A jak přiznala, dost ji štvou takzvaní ručníkáři, tedy lidé, kteří si na dovolené brzy ráno rezervují své lehátko tím, že si na něj položí svůj ručník. Když pak po snídani hledáte volné lehátko, máte obvykle smůlu.

Bočanová si před takovými dovolenkáři nebere servítky a vyhlásila jim boj. „Toto je varianta, jak jednou provždy vyřešit problém s ,ručníčkářema dementama‘. Ale musíme to dělat svorně všichni a nekompromisně,“ má jasno. A hned se vytasila i s léty vyzkoušeným návodem.

„Prostě jejich buranství vyignorovat a mohou si vstávat třeba v pět hodin. A děje se to všude, od běžných levnějších hotelů až po pětihvězdy, neuvěřitelný. Moje máma házela ručníky do bazénu (a to už v osmdesátkách). Pokračuji v její bočanovské stopě. Přidejte se!!! V jednotě je síla,“ vtipkovala Bočanová, u níž ranní ručníkáři zkrátka nemají žádnou šanci.

„Asi založím stranu: Prdel na ručníku - nebo smrt! Léto je za dveřmi, tak pevné nervy, lidi! Hlavně pak vysvětlete ztrátu ručníku a svou přítomnost na ,rezervovaném‘ místě s úsměvem, zbytek dořeší personál. A stále dokola, jednou to skončí, věřím tomu,“ doufá Bočanová.

Další články

Načítám