Hlavní obsah
Článek

Popová královna Madonna (66) se stala bezesporu největší hvězdou aktuálního týdne módy v Miláně, když se v sobotu objevila na přehlídce značky Dolce a Gabbana. Zpěvačka, která nedávno oslavila 66. narozeniny, dokázala, že si ani v pokročilejším věku nechce odpustit odvážné outfity. Do centra pozornosti se ale dostala i její tvář bez jediné vrásky, kterou v zahraničních médiích popsali jako „nová super hladká image“.

Madonna se o víkendu zúčastnila módní show slavného návrhářského dua Domenica Dolceho a Stefana Gabbany a jejich kolekce na příští jaro a léto. V odvážném modelu usedla v první řadě vedle Naomi Campbell a Ashley Graham.

Madonna, která byla jednou z celebrit, které po celá desetiletí určovaly módní trendy, na akci dorazila v průsvitných minišatech, přes které měla zapnutý korzetový podvazkový pás. Svůj vzhled doladila vysokými černými rukavičkami, síťovanými punčochami a krajkovým závojem.

Umělkyně, která má v posledních letech slabost pro stále mladší a mladší partnery, se snaží všemi dostupnými prostředky zastavit proces stárnutí a zatímco někdy je proces splasknutí náročnější a nedochází k němu tak rychle, jak se zřejmě očekávalo, tentokrát Madonna skutečně působila stejně mladistvě na paparazzi fotografiích jako na snímcích ze sociálních sítí, které projdou profesionální úpravou.

Další články

Načítám