Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že vysoké teploty v kombinaci s celodenním programem nejsou pro Madonnu (66) tím pravým. Fotografové ji zastihli během výletu a bylo vidět, že je zpěvačka velmi vyčerpaná a potřebuje při chůzi pomoct.

Madonna je v Itálii, odkud pochází část jejích předků, už několik dní s celou svojí rodinou i přítelem Akeemem Morrisem (28). Oslavila tu šestašedesáté narozeniny a navštívila třeba i slavné Pompeje. Na rozdíl od fotek, které přidává na instagram a kde vypadá mladistvě a svěže, je ale vidět, že ve skutečnosti Madonna nemůže se svým věkem bojovat tolik, jak by chtěla.

Madonna bydlí v sídle módních návrhářů Domenica Dolce a Stefana Gabbany, kteří ji k sobě pozvali. Na výlet se na jachtě vydali do města Terracina, kde si večer s přítelem a svými dvojčaty Estere a Stellou prohlédli dílo Terracina Alta, najedli se v rybí restauraci a pak se ještě podívali na starověké římské divadlo a Capitolium, kde měli soukromou prohlídku.

To vše už ale nejspíš pro zpěvačku bylo příliš, a když se procházela po dlážděných ulicích města, musel ji podpírat její přítel a kolem ní se nacházelo několik dalších lidí, kteří jí byli nablízku. Madonna v poslední době vypadala zdravotně v pořádku a nedávné turné odjela bez zaváhání, v červnu 2023 byla ale nalezena v bezvědomí a později se u ní zjistila bakteriální infekce. Byla uvedena do kómatu a selhávaly jí plíce i ledviny. Později se dokonce objevily i zprávy o tom, že její naděje na přežití nebyly ani padesátiprocentní.

Související témata:

Další články

Načítám