Hlavní obsah
Článek

Madonna (66) si nedávno užila své velké světové turné a od té doby o sobě nedávala příliš vědět. Před pár dny ale překvapila návštěvou premiéry hollywoodského trháku a při té příležitosti si ještě nechala nafotit nové žhavé fotografie.

Na červeném koberci během premiéry Deadpool & Wolverine v New Yorku se zpěvačka objevila poněkud překvapivě, nakonec si ale zapózovala s oběma hlavními hrdiny, Hughem JackmanemRyanem Reynoldsem. Její účast na akci byla později vysvětlena tím, že tvůrci filmu zpěvačku osobně poprosili o to, aby ve snímku mohli použít její píseň Like a Prayer. A nebyla by to Madonna, kdyby si na premiéru neoblékla odvážný outfit, čítající jen korzet, síťované punčocháče a černé sako.

Líčení i oblečení pak ale využila i pro další kratochvíli. Přesto, že v srpnu oslaví už šestašedesáté narozeniny, sáčko odhodila a nechala si nafotit několik snímků, na nichž předvádí lascivní pózy. Nechybí roztažené nohy a smyslné pohledy do objektivu. Těmi sice rozdivočila své fanoušky na sociální síti, čtenáři magazínu Daily Mail už ale její pózy tolik neocenili.

„Paže jako šlachovitá pečínka. A bravo, když pomocí filtru dosáhnete dokonalého tvaru hlavy mimozemšťana,“ píše například jeden z nich. „Pro lidi jako ona musí být šokem a zklamáním, když jsou na konci dne odstraněny filtry a make-up a oni čelí smutné realitě toho, co na ně hledí v zrcadle,“ míní jiný. „Je smutné, co se z ní stalo. Mohla zůstat popovou ikonou, ale místo toho kvůli své pokřivené psychice čelí posměchu. Lidé si budou bohužel pamatovat jen tohle,“ přidává se třetí.

Sama zpěvačka je sama se sebou nejspíš spokojená a je i spousta jejích fanoušků, kteří každý její počin stále opěvují. Nedá se tak očekávat, že by své chování v nejbližší době jakkoliv měnila.

Další články

Načítám