Hlavní obsah
Článek

Svým fanouškům na Instagramu před pěti týdny naznačila, že se v jejím životě objevil nový muž a jak už to tak u Madonny (66) bývá, také výrazně mladší. Nyní se společně ruku v ruce se svým přítelem poprvé objevila ve společnosti. Svého pohledného partnera totiž vzala do Itálie. A kdo že onen vysoký mladík vlastně je? Osmadvacetiletý jamajský fotbalista Akeem Morris.

Dvojice zřejmě odletěla do romantického Portofina oslavit zpěvaččiny blížící se 66. narozeniny, které bude mít popová ikona již v pátek. Společně s nimi byli ve městě spatřeni i někteří členové zpěvaččiny rodiny včetně jejích jedenáctiletých dvojčat Stelly a Estere.

Novopečené hrdličky se ukázaly poté, co společně strávily začátkem července Den nezávislosti. Přestože Madonna vypadala v černých krajkových šatech skvěle, přece jen ji s partnerem dělí 37 let, a tak by teoreticky mohla být jeho babičkou. Tomuto přirovnání se od lidí v komentářích podle očekávání nevyhnula ani tentokrát.

Madonna se s Akeemem zřejmě seznámila před dvěma lety, když fotili pro magazín Paper. Společně se objevili na obálce zmiňovaného časopisu v srpnovém vydání. Po vztahu s třicetiletým boxerem Joshem a údajném románku s dalším boxerem Richardem Riakprohem (34) tak opět zabrousila do vod ještě mladších ročníků.

Související témata:
Akeem Morris

Další články

Načítám