Hlavní obsah
Článek

Madonna (66) se věku rozhodně nebojí. Ke svým 66. narozeninám si nadělila dárek v podobě profesionálního focení v oblečení známé značky. A přizvala k němu i svého osmadvacetiletého kolouška, který je momentálně v zóně zájmu slavné zpěvačky.

Madonna Louise Veronica Ciccone si své narozeniny užila se vším všudy. Rodinu i svého miláčka vzala do Itálie, odkud pocházejí její předkové z otcovy strany. Po turisticky oblíbeném Portofinu zvolila zpěvačka i návštěvu slavných Pompejí, ovšem nikoliv mezi turisty, ale na soukromé večerní prohlídce, kam oblékla vyzývavý model, který se později objevil právě i v sérií snímků v oblečení a prádle značky Dolce & Gabbana.

„Back in Italy, Happy Birthday to ME,“ napsala Madonna ke snímkům, které vznikly rukou profesionálního fotografa. Na některých z nich má zpěvačka svůj oblíbený korzet s podprsenkou, která odhaluje její vnady. Na dalších pak pózuje v červených šatech, oblékla i černé krajkové, následují bílé šaty, které si vzala do Pompejí, a na konci pózuje opět v korzetu a saku, a to i se svým přítelem Akeemem Morrisem, který se svlékl do půl těla.

Pro další fotky je nutné posunout doprava.

„Pompeje… jak vhodné pro starověký artefakt zamrzlý v čase,“ utahoval si z Madonny jeden ze čtenářů Daily Mailu. „Je to opravdu ikona. Její přínos hudbě je obrovský a historicky významný. Ale moc bych si přál, aby se vzpamatovala a stárla s grácií,“ míní jiný. Fanoušci na instagramu Madonny ovšem svou ikonu opět vynášejí do nebe a jsou rádi, že se nemění. A věrnost svému stylu jí ani čtyři roky před sedmdesátkou skutečně nelze upřít.

Další články

Načítám