Hlavní obsah
Článek

Z Chorvatska rovnou na české koupaliště. Jitka Boho (32) sice s rodinou vyrazila letos na pár dní k moři, stejně dobře si koupání užívá i doma. S dětmi se vyrazila v horkých letních dnech zchladit a nutno říct, že svou figurou u českého rybníčku rozvířila vody.

Od vody poslala zpěvačka a modelka svým fanouškům pozdrav a předvedla svou štíhlou postavičku v titěrných bikinách. „Chorvatsko, nebo přírodní koupaliště ve Sloupu v Čechách? Já nevidím rozdíl. Možná, že ve Sloupu mají navíc písek, a ještě k tomu skluzavku, která toho sice už hodně zažila, ale to berte jako plus,“ dodala kráska, která je po dvou dětech jako laňka.

Dost možná má Jitka ještě lepší postavu než v roce 2010, kdy získala svou korunku krásy. Štíhlé tělo ale Boho nemá zadarmo. Je známá tím, že se nešetří a je je ochotná cvičit klidně i večer. Bez cvičení totiž nejde ani spát.

„Je to pravidlo, že musím udělat sto leh-sedů a dřepů. Jsem typ, kterému nevadí cvičit večer a jdu si pak v pohodě lehnout,“ svěřila se Super.cz maminka Rosalie a Tedíka, která v plavkách vypadá senzačně.

Související témata:

Další články

Načítám