Hlavní obsah
Článek

Hudebnice Markéta Muzikářová zažila v Itálii obrovský šok. Během rodinné dovolené je v metru v Římě přepadl gang a také jim někdo vysklil u auta okénko. Když se o tomto incidentu veřejnost dozvěděla, lidé Markétu zavalili spíš hejty než podporou.

„Napsalo mi na to strašně moc lidí, proč nesedíme doma na zadku. Proč tam jako jezdím se třemi dětma. Já si ale prostě myslím, že tohle se může stát kdekoliv, asi i v Čechách. Já teda v Praze metrem nejezdím, takže nevím, jestli se v Čechách v metru krade, ale určitě mě to nezastaví, nebudu sedět doma,“ svěřila se Markéta Super.cz.

Je tak jasné, že z hejtů si houslistka těžkou hlavu nedělá. „Teď jsem zrovna pročítala nějaký diskuze a říkala jsem si, co v těch lidech je. Prostě proč? Došlo mi mnoho hejtů. Já si myslím, ať si každý dělá, co chce. Je to pro mě ponaučení nebýt lehkomyslná. Itálie je v tomto vyhlášená, řádí tam bandy,“ dodala umělkyně, která se také připravuje na velké koncerty, protože letos se svým uskupením Inflagranti slaví 20 let na hudební scéně.

Další články

Načítám