Hlavní obsah
Článek

Rád se obléká extravagantně, ale na slavnostní zahájení karlovarského filmového festivalu se Milan Peroutka (34) dost krotil. „Bál jsem se, abych dodržel dress code black tie, fakt jsem si to nechal posvětit a jediný manipulační prostor byl pro pány ve špercích,“ vysvětloval Milan.

Takže tady jsem nechtěl nějak pobuřovat, ale nechám si to na akce, kde jsou kreativnější modely povoleny. Takže nebojte, ještě něco uvidíte,“ smál se herec a zpěvák, který se s partnerem Dominikem v lázeňském městě zdrží až do konce festivalu, takže si oblečení přivezl opravdu hodně.

„Když jsme jeli z domova, kdy bydlíme v šestém patře a nejel nám výtah, bylo docela náročné všechny ty kufry a vaky odnosit. Ale vzhledem k tomu, kolik je tady všech možných akcí, na které mám v plánu jít, tak si to žádá. I o tom Karlovy Vary jsou,“ domnívá se Milan.

S partnerem by rádi stihli zhruba deset večírků, chtějí ale chodit také do kina. „Dominik nám vypracoval celý karlovarský kalendář a máme tam toho hodně. A také zakroužkované filmy, které bychom chtěli vidět. Asi dvacet. Tak uvidíme, kolik jich doopravdy stihneme,“ krčil rameny.

Další články

Načítám