Hlavní obsah
Článek

Jsou to čtyři roky, co ho přímo na jevišti postihl infarkt. Varovně pozvednutý ukazováček po úspěšné operaci poslechl a změnil svůj životní styl. Zpěvák Bohouš Josef váží o dvacet kilo méně než ve svých „nejtěžších“ časech.

Je pravda, že o těch dvacet kilo víc to v nějakém období bylo. Ale oproti posledním letům je to méně o deset kilo. Vždycky z legrace odpovídám, že jsem zhubnul kvůli starostem. Ale naštěstí žádné nemám, s Alenkou se máme rádi, je to super,“ pochvaloval si na oslavě osmdesátin Františka Janečka (80), kam s manželkou dorazili.

Manželka ho také přivedla ke zdravějšímu životnímu stylu. I když si občas zahřeší. „Dáváme si zeleninku, masíčko bez příloh. Je to fajn, ale už se těším, až si dám knedlo vepřo zelo,“ přiznal. Ani pivo si na párty neodpustil. „Ale malé. A myslím, že do deseti je to v pohodě,“ smál se.

Pracovně se mu daří také dobře. „V Divadle Broadway jsme začali sezonu. Točí se tam Kleopatra, Muž se železnou maskou, Okno mé lásky, Troja, kde jsem i autorsky zainteresovaný. S kapelou jsme jezdili v létě koncerty, zase budou na zimu vánoční. Jezdíme i s Petrem Bendem a doktorskou kapelou B.Lues, kde občas hraju na bubny a zpívám. Kluci, doktoři, mi tehdy sehnali doktora Pirka, aby mě operoval,“ prozradil.

Další články

Načítám