Hlavní obsah
Článek

Lela Ceterová po boku Karlose i Richard Chlad nebo Rytmus. Slavnostní premiéra snímku Miki přilákala do Lucerny hned celou řadu celebrit a ani my jsme si událost nemohli nechat ujít. Jak to na místě vypadalo? Podívejte se na menší ukázku v našem mini vlogu.

Na červeném koberci jsme hned při příchodu potkali miliardáře Richarda Chlada, který dorazil jako elegán, i Patrika Vrbovského alias Rytmuse (47), který na akci vyrazil hned po svých nákupech v Pařížské. Super.cz řekl, co si pořídil. „Koupil jsem si ponožky a oboustranné slipy.“

Mezi posledními pak na místo dorazili i Karlos Vémola (39)Lelou (35). Událost si nenechala ujít hned celá řada dalších známých tváří. Řeč je o slavnostní premiéře filmu Miki, snímku pojednávajícím o divokém období devadesátek, inspirovaném skutečnými událostmi ze života bývalého bosse slovenského podsvětí Mikuláše Černáka. Ta se konala v úterý 20.8. v Kině Lucerna.

A ještě než hosté usedli na svá místa v kinosále, všichni se perfektně bavili v salonku. Jaká panovala atmosféra? Podívejte se na náš minivlog.

Další články

Načítám