Hlavní obsah
Článek

Přípravu na letošní StarDance rozhodně nechtěla podcenit. Lucie Vondráčková (44) začala se svým tanečním partnerem Lukášem Bartuňkem naplno trénovat už v červenci. A je to znát. Taneční pár už mohl na parketu předvést své první kroky.

Herečka se tak během tréninku ve zkušebně, kterého jsme se mohli zúčastnit, vznášela pomalu jako profesionálka. V bílých minišatech jí to neskutečně slušelo a předvedla tak i svou štíhlou figuru, kterou má díky pravidelné chůzi. A kolik hodin na parketu zvládne protančit?

„Záleží, jak jsem vyřízená ze zkoušení, protože zkoušíme ještě muzikál Tajemství a máme za chvilku premču, a většinou si tady už přijdu jako použitý materiál,“ svěřila se Super.cz Vondráčková. „Většinou jsou to tři hodiny pětkrát týdně,“ dodal její taneční partner Lukáš.

Z toho, že budou tréninky postupně přibývat s tím, jak budou v soutěži postupovat, byla i sama herečka překvapená. „A kolik se dá ještě víc trénovat denně, když máte děti? Já je musím vyzvednou ze školy,“ ptala se svého tanečního partnera na zkoušce. „Klidně osm hodin,“ dodal Lukáš Bartuněk. „To je lepší vypadnou dřív,“ řekla herečka se smíchem během zkoušky.

Pár by se samozřejmě chtěl v soutěži protančit co nejdál. Svou fanouškovskou základnu Lucie Vondráčková určitě má, otázkou je, zda jí to nezavaří Soňa z Ulice, kterou hraje a která je u televizních diváků těžce neoblíbená. „Ta mi zavaří hodně, to si pište, ta bude můj největší nepřítel,“ dodala s úsměvem herečka, která je připravená na vše.

Další články

Načítám