Hlavní obsah
Článek

Horká favoritka StarDance Lucie Vondráčková (44)to v prvním kole schytala od porotce Jana Tománka. Její vystoupení označil za nervózní. Lucie si uvědomuje, že jsou od ní velká očekávání, hůř je na tom ale prý ještě Oskar Hes.

„Všichni mi říkali, že to bude katoidní. Daleko větší jsou myslím očekávání na Oskarovi, nepovažuji se za nejvíc exponovanou,“ řekla Super.cz Lucie, která si užívala, jak ji kadeřník a vizážistka upravili.

Tančila s ohonem až do pasu. „Líbí se mi, že pokaždé můžu být někým jiným. Třeba mě příště nikdo nepozná. Mám ráda brutální proměny. Lidi mě znají dlouho, možná jim občas lezu na nervy, tak chci být jiná,“ usmívá se.

Má za sebou tři měsíce zkoušení, váha je prý pořád stejná. Tělo se ale mění. „S váhou celkem nic, ale všechno se zpevnilo. Buchty asi nebudu mít nikdy. Ale je to velmi příjemný vedlejší efekt, že se postava pěkně vytvaruje. V devatenácti to je jednoduchý, ale když člověk překlene čtyřicítku, tak už to nejde tak jednoduše,“ vysvětluje s tím, že dostává nyní často chuť na sladké.

„Je to katastrofa. Jsem závislá na tiramisu. Sním ho během minuty a půl. Váha se nehne a já jdu tancovat,“ dodala.

4
fotky

Další články

Načítám