Hlavní obsah
Článek

Málokterý pár by se mohl chlubit vztahem na tak pevných základech. Moderátorka a modelka Lucie Křížková (40) takové štěstí má. S manželem se jí podařilo překonat i těžké období a jeho pobyt ve vězení. Společně jsou už osmnáct let.

Před rokem a půl jachtař David Křížek po jednadvaceti měsících ve vězení opustil jeho brány a je opět na svobodě. Jeho žena Lucie na něho po celou dobu hrdě čekala. Jejich láska prošla i takovou zkouškou. Nedávno pár oslavil patnáct let od svatby, nyní se krásná moderátorka pochlubila dalším mezníkem v jejich lásce.

„18 let spolu a pořád se na sebe těšíme. Konečně je zas doma,“ napsala Lucie dojemně ke společné fotografii s manželem. Na snímku se ke svému muži tiskne v obyváku na sedačce a spolu s tím se také pochlubila zamilovanou soukromou konverzací.

S manželem má moderátorka dvě děti, syna Davida a dceru Lolu. V manželství je stále šťastná jako na začátku a nedávno po dlouhé době společně vyrazili do společnosti. „S manželem chodíme do společnosti výjimečně, protože někdo vždy zůstává s dětmi,“ svěřila se Super.cz Lucie Křížková.

„To je tak krásný a doufám, že to tak budeme mít taky i po letech,“ stálo v jedné ze zpráv, které Lucie dostala. „Láska a zdraví a mít jeden druhého jak na slzy, tak i na smích. Ať jste spolu stále,“ napsala Lucii Křížkové další z fanynek.

4
fotky

Další články

Načítám