Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (46) má se svou maminkou Alenou krásný vztah. Čas od času se pochlubí také společnou fotografií. Tentokrát se spolu zvěčnily na oslavě narozenin a s gratulacemi se roztrhl pytel.

Přestože je Lucie už řadu let blond, své mamince je velmi podobná. Mnozí často připomínají i fakt, že paní Alena vypadá spíš jako její starší sestra. „Maminka má narozeniny. Tyto momenty, tyto společné rodinné chvíle jsou stejně v životě nejvíc. Milujeme Tě!“ napsala tvář Novy dojemně.

Borhyová má v mamince nejlepší kamarádku a na společné pouto je hrdá. „Maminka je ta, která může nahradit všechny, ale ji nemůže nahradit nikdo,“ netají se Lucie. „Sisters Forever. Happy bday Alenko,“ objevilo se v jednom z komentářů pod společnou fotografií z oslavy.

„Parťačky,“ bylo v jedné ze zpráv. „Vše nej mamince hlavně zdraví, jste obě krásné i podoba,“ napsala další z fanynek k mnoha zprávám které byly směřované paní Aleně. „Lucie moc gratuluji mamince přeji ji hodně štěstí zdraví a lásky,“ přečetla si mimo jiné Borhyová.

Související témata:

Další články

Načítám