Hlavní obsah
Článek

Už na nedávné dovolené u moře se Lucie Benešová (49) rozhodla, že předvede svou letošní formu. S pózováním v plavkách nepřestala ani po návratu do Česka. Ba naopak. Své fanoušky herečka nyní potěšila další sérií snímků.

Ty Lucie Benešová nafotila dokonce se svou nejmladší dcerou. Herečka je čím dál víc aktivní na sociálních sítích a poté, co s ní dcera Lara nedávno natočila taneční video, pustily se i do společného pózování.

V krásném resortu v Jizerských horách, kde Lucie už dva roky dře na své zamilované roubence, si užívaly společně relax. Odpoledne na sluníčku a u vířivky herečka zdokumentovala. Zatímco Lucie se ukázala v jednodílných černobílých plavkách, její dcera předvedla plavky dvoudílné. „Dcerka si zamilovala tento vínový model a musím říct, že je opravdu slušivý,“ dodala Benešová, která za snímky sklidila okamžitě komplimenty.

„Luci, Vy jste nádherná žena. A dcerka roste také do krásy, kočky, užívejte léta,“ napsala herečce jedna z jejích fanynek. „Moc sluší,“ stálo v dalším z komentářů. Herečka své fanoušky pravidelně zásobuje odvážnými snímky. V loňském roce začala pózováním v prádle, během léta pokračuje v plavkách. „Říkám, že ani ženy v našem věku se nemusejí bát ukázat,“ svěřila se Super.cz herečka.

Související témata:

Další články

Načítám