Hlavní obsah
Článek

Je to až neuvěřitelné, ale Lucie Benešová (50) oslavila páté kulaté narozeniny. Herečka, která se stále pyšní křivkami jako proutek, si k tomuto výročí splnila velký sen. Otevřela svou roubenku s názvem Beneška.

Sympatické blondýnce se tím splnil velký sen. Už několik měsíců při rozhovorech říkala, že by svou roubenku v Jizerských horách chtěla dokončit do svých kulatin. V den její oslavy ale přišel zádrhel, se kterým nepočítala. „Dneska je mi padesát a mně se podařilo slavnostně otevřít roubenku Benešku. Ještě do včerejška jsme makali, abychom dvorek a vše stihli, a je to tady. Teďka chci pogrilovat slavnostně své rodině na novým grilu, který jsem dostala jako dárek, ale ono strašně prší. Tak nevím, jak to zvládneme, budeme muset čekat. Asi mi prší štěstí,“ svěřila se herečka fanouškům na sociální sítí.

Lucie následně sdílela fotku se všemi účastníky slavnostního dne. Lidi si ale všimli na fotce jisté věci, která je okamžitě zaujala a rozrušila. A to, že její manžel Tomáš Matonoha (53) není po jejím boku.

„Málem jsem nepoznala Tomáše, jak je schovaný,“ napsala jedna ze sledujících a další se hned přidali. „Proč je Tomáš až úplně vzadu?“ přidala se k tématu jiná sledující. Lidé se tak zalekli, zdali za tím není nějaké rodinné drama, ale šlo skutečně jen o náhodu, když se přítomní dávali dohromady před fotoaparát.

Další články

Načítám