Hlavní obsah
Článek

Celý tento týden Lucie Benešová (50) rozpaluje své fanoušky svou „kozí“ cestičkou. Při chůzi z hotelu k moři totiž nechává každoročně na dovolené nahlédnout pěkně shora do svého výstřihu v bikinách.

Usměvavá herečka nyní také odhalila, jak si udržuje své sexy křivky. Miluje totiž cviky s obručí, takzvaný hooping. „Je tu opět naše slavné krouženíčko, momentálně od moře, jsme tady se ženami, kamarádkami a přidaly se k nám další. Jdeme kroužit a napište mi i vy ostatní, jak vám to jde, jak se vám to daří,“ vyzývá herečka své sledující.

Manželka Tomáše Matonohy v srpnu oslaví páté kulaté narozeniny, a tak si dává záležet, aby i po padesátce byla stále atraktivní. Navíc to, že se ráda vystavuje v plavkách a spodním prádle na sociálních sítích, nebere jako něco šokujícího.

Nahatá tam tedy ještě nejsem, ale říkám si, proč by žena v padesáti neměla mít na sobě spodní prádlo. Nevadí mi, že je člověk ve věku, ale to, když se vyvalí různé věci, které tam nechci. Tak mám aspoň motivaci. A říkám, že ani ženy v našem věku se nemusejí bát ukázat,“ svěřila se nedávno Super.cz Lucie Benešová.

Další články

Načítám