Hlavní obsah
Článek

Love Island opustila první soutěžící, a to sexy blondýnka Anet, kterou si během recouplingu nakonec nevybral Dušan, se kterým byla v páru.

Třiatřicetiletý Dušan, který dal výpověď v práci kvůli Love Islandu, si vzal do páru devatenáctiletou influencerku Dominique Alagiu (19), která k němu projevuje náklonnost. Ač sám řekl, že mu výraznější věkový rozdíl není úplně sympatický, tak dal vztahu šanci.

Loučení s Anet proběhlo ve znamení slz a vilu opustila s přáním všeho dobrého. „Nemůžu říct, že bych s takovým scénářem nepočítala. Mrzí mě, že vypadávám takhle brzo a bohužel jsem tu nikoho nepoznala. Nechtěla jsem jít domů první. Všichni tady jsou úžasní a sešli jsme se tu fakt skvělá parta. Bude mi to moc chybět,“ řekla Anet na závěr.

Konec krásné blondýnky příliš nemrzí ani diváky. V reality show se totiž příliš neprojevovala a dle některých lidí k tomu měla mít důvod. Prý si totiž krátce po castingu našla v Brně lásku, ale kvůli podepsané smlouvě nemohla jen tak odstoupit.

„Moc chladná, neprojevovala se, pomalu se ani neusmála. Jakoby tam vůbec nebyla, tak snad najde lásku venku,“ napsala jedna z fanynek. „Už našla,“ odpověděla jí další. „Ano, venku má frajera, kterého tajila,“ podotkla další. „Seznámili se na castingu a nemohla odstoupit, jinak by platila pokutu,“ uvedla divačka.

Pokud jde o Anet, tak se ke spekulacím ohledně možného vztahu, který budovala ještě před nástupem do reality show, nevyjádřila.

Další články

Načítám