Hlavní obsah
Článek

Již 2. září vypukne nová řada Love Islandu. Seznamte se s kráskami, které tentokrát na Kanárských ostrovech budou bojovat o srdce mužských protějšků. Nova slibuje velkou podívanou. Finalisté jsou prý letos velmi povedení.

„Věřím, že letošní casting pro Love Island je asi zatím nejpovedenější, jaký jsme kdy měli. Bude to opravdu pestrá série, plná zajímavých charakterů. Letos jsme navíc ještě rozšířili věkovou škálu a máme i nejvyšší počet účastníků v historii pořadu. Doufám, že se nám letos podaří tu laťku posunout zase o kus výš,“ uvádí kreativní producentka Kateřina Zavadová a moderátorka Love Islandu Zorka Hejdová ji doplňuje: „Typově máme odlišné účastníky než v předešlých sériích. Letošní výběr je velice pestrý. S každým se ale osobně poprvé uvidím až na natáčení.“

Ve vile na španělském ostrově Gran Canaria bude deset „singles“ z Česka a  Slovenska hledat pravou lásku a bojovat o hlavní výhru 2 miliony Kč. Do vily ale postupně budou přicházet další a další atraktivní soutěžící, takzvaní „bombshells“, kteří se budou také snažit najít svůj ideální protějšek. Kdo bude jak šikovný při hledání lásky, diváci uvidí od 2. září na Voyo a o den později na Nově.

Další články

Načítám