Hlavní obsah
Článek

Po pár měsících od uvedení honosného domu na realitní trh v Los Angeles jeho majitelé Jennifer Lopez a Ben Affleck zřejmě našli kupce. Jedná se o dům, který si po dlouhém hledání a vybírání společně pořídili teprve loni. Zájemci o sídlo, které disponuje dvanácti ložnicemi a dvojnásobným počtem koupelen, jsou ochotni nabídnout za nemovitost místo původně požadovaných 68 milionů dolarů o čtyři miliony méně, v přepočtu tedy 1,44 miliardy korun. Prodej se ovšem nečekaně komplikuje…

Novými majiteli domu by se měl stát pár z New Jersey, který se prý do nemovitosti zamiloval na první pohled. Podle informací TMZ dostali Ben a Jennifer nabídku 64 milionů, kterou se rozhodli akceptovat. Neznámí kupci ale nyní po nečekaném úmrtí v rodině nemovitost ‚vytáhli z úschovy‘, což znamená, že se během provádění transakce cosi pokazilo a nemovitost již není vázána předkupní smlouvou. O dům mají prý stále zájem, ale aktuálně byli nuceni přistoupit k tomuto kroku.

Lopez a Affleck, kteří za dům zaplatili něco málo přes 60 milionů dolarů, údajně utratili ještě několik milionů dolarů za renovace a museli navíc zaplatit daň z nemovitosti ve výši 5,25 procent a ještě další vysoký poplatek realitní kanceláři.

Prodej nemovitosti je součástí majetkového vyrovnání během jejich právě probíhajícího rozvodu, který řeší věhlasná rozvodová právnička Laura Wasser. Zatímco majetek Lopez je odhadován na 400 milionů dolarů, Affleckův by se měl pohybovat okolo 150 milionů dolarů. Dvojice neměla uzavřenou předmanželskou smlouvu.

Další články

Načítám