Hlavní obsah
Článek

Johnny Depp (61) se může s klidným srdcem znovu smát s pusou od ucha k uchu. Na instagramu koluje video, na němž je herec zachycen během své nedávné výpravy do baru na Bahamách. Záběry barmana jménem Rap Rap Zoilo, jenž záznam s hvězdou Pirátů z Karibiku sdílel na instagramu, vyvolaly pozornost fanoušků především kvůli hercově bělostnému úsměvu.

Barman se s Deppem, který by aktuálně měl randit s modelkou Julií pocházející z Ruska, ale žijící v Praze, setkal v podniku Lorraine’s Cafe ve čtvrti Exuma na Bahamách a k příspěvku napsal: „Jacksparrow se setkal s killerbartenderem (nickname barmana, pozn. red.) z Exumy na Bahamách… Chvíle s panem Johnnym Deppem jednou za život.“

Herce, který je vášnivým kuřákem, bylo v minulosti na veřejnosti téměř nemožné zachytit s úsměvem na tváři, natož aby ukazoval chrup. Zřejmě si byl vědom, že není zcela v kondici. V minulosti herec přiznal, že kouřit začal už ve dvanácti letech, a cigaretu si mnohdy neodpustil třeba ani během tiskových konferencí.

Zřejmě nejdrsnější reakce na stav své ústní dutiny si herec vyslechl po své loňské účasti na filmovém festivalu v Cannes, kde výjimečně na tváři vykouzlil široký úsměv. Johnny vyrazil na tamní filmový festival kvůli propagaci romantického dramatu Jeanne du Barry - Králova milenka.

Fanoušci byli sice nadšení, že Johnnyho po peripetiích a soudních tahanicích s exmanželkou Amber Heard vidí opět šťastného, kritiku jeho zubů si ovšem mnozí neodpustili. Někteří dokonce tvrdili, že Johnny vypadá, jako by je měl shnilé. I proto jsou ze změny nyní nadšení. „Pirátské zuby jsou pryč. Bílé perličky vypadají krásně,“ všímá si uživatelka sociální sítě jménem Cindy. „Johnny Depp má nové zuby! Díky bohu,“ nebo „Ano, někdo udělal na jeho zubech skvělou práci! Jeho úsměv je ještě úžasnější!! Ale to byl i předtím, alespoň v mých očích,“ píší další fanynky.

Další články

Načítám