Hlavní obsah
Článek

Pohádku Lotrando a Zubejda natáčel Karel Smyczek v roce 1996. O rok později se film dostal do kin. Po 28 letech od natáčení si nyní herečka Ljuba Krbová (66) vystřihne tu samou roli jako ve snímku, tentokrát však na divadle.

Přestože utekla spousta času, Ljuba Krbová vypadá stále stejně. Vždy usměvavá a dobře naladěná herečka se na roli La Mad, kterou si v oblíbené pohádce zahrála, už těší. V novém rodinném muzikálu, který se objeví na prknech Divadla Broadway, bude mít výhodu - i po těch letech si pamatuje texty.

„To představení je svébytný tvar, jsem ráda, že ho bude režírovat Jirka Strach, který s námi před lety tu pohádku točil. Já si od toho slibuji, že do toho přenese tu laskavou atmosféru, kterou ten film má, a proto je tak oblíbený,“ svěřila se Super.cz herečka, která i po letech režisérovi říká synáčku. „Natáčení bylo tehdy moc pěkné, točily se i exteriéry, v daleké cizině - v Bulharsku, to bylo jako když dospěláky pustíte na tábor,“ dodala herečka k natáčení.

Za ty roky se Ljuba Krbová stala nejen maminkou, ale dnes už je i babičkou a má dva vnuky. Je ráda, že ji konečně uvidí na prknech. „Kluci pohádku Lotrando a Zubejda už viděli a znají mě z obrazovky. Jsem ráda, že mě konečně uvidí naživo v divadle, protože nehraji v kusech, které by byly přístupné malým dětem. Tak jsem ráda, že nemusím čekat až mi vyrostou a uvidí mě na divadle,“ svěřila se Ljuba Krbová.

6
fotek
Související témata:

Další články

Načítám